Warning: Creating default object from empty value in /home/nopus/www/www/html/index.php on line 30
Нопус

Warning: Creating default object from empty value in /home/nopus/www/www/shells/main_bg.php on line 35

Warning: Creating default object from empty value in /home/nopus/www/www/shells/main_bg.php on line 39
Партньори

Allied

Ние предлагаме цялостна услуга по преместване от врата до врата на нашите клиенти - няма услуга, която да бъде свързана със смяната на дома Ви и ние да не можем да я предложим. Горди сме да заявим, че в сферата на преместванията се славим като компания с най-добра репутация по отношение работата с клиенти.

Отстъпки:

  • Международни премествания - 5%
  • Локални премествания - 10%
  • Складиране - 10%

Виж подробно >>


 

 

IKOR България ЕООД е търговско дружество, специализирано в областта на интериорния дизайн и е изключителен представител за България на много европейски марки от индустрията. Фирмата осъществява на българския пазар доставка на материали и изпълнение на различни по размер проекти, които варират от индвидулани поръчки до ключови проекти, търговия на едро и дребно с материали, консултации и индивидуални облсужване на клиенти.

Отстъпки:

  • 5% отстъпка за членове на НОПУС

Виж подробно >>

 

 

skl СКЛ Консулт е консултантска компания в следните направления: процедури и правила за участие в конкурси и търгове по програми и проекти, включващи доставки на услуги, стоки и строителни работи, финансирани по ЗОП и чрез Европейските предприсъединителни и структурни фондове, включително изработване на документи за целият проектен цикъл - програмиране, предтръжна и тръжна фаза.

Отстъпки:

  • 10% отстъпка за членове на НОПУС

Виж подробно >>